Despre noi

Fondat ca business in urma cu peste un deceniu, pornim la un nou drum in 2014 din dorinta de a da nastere unui nou brand pe piata romaneasca in domeniul parfumeriei de lux.

Le Fragrance este un concept de vanzare cu amanuntul pentru un larg spectru de nume sonore ale caselor de parfumuri clasice sau nou aparute.
Urmarim sa devenim o prezenta autohtona puternica in ceea ce priveste comercializarea de parfumuri si produse cosmetice, la preturi competitive in raport cu marile lanturi de magazine deja existente pe piata.

Certificarile obtinute, ISO 27001 si ISO 9001, sunt argumente ca societatea noastra functioneaza in acord si pe baza unui sistem de calitate recunoscut international. In prezent colaboram cu companii mari de profil din Europa Centrala, iar autenticitatea produselor noastre este garantata prin contractele directe pe care le avem cu partenerii nostri externi si importatorii locali autorizati.

Astazi, Le Fragrance detine un showroom de prezentare cu un design special creat pentru a pune in valoare produsele pe care le comercializeaza prin conceptul "open sell", atat printr-o ambianta de shopping stimulativa cat si prin consilieri pregatiti si prietenosi.

Suntem constienti ca succesul nostru poate fi construit pe increderea si satisfactia clientilor nostri, de aceea am selectat in randul nostru o echipa care pune accent in primul rand pe profesionalismul absolut si satisfactia dumneavoastra pe termen lung iar promptitudinea, seriozitatea si grija pentru detalii ne definesc in tot ceea ce facem.

Locatia retrasa fata de agitatia marilor centre comerciale, intr-o cladire de birouri, ne asigura un cadru privat, fiecare client in parte va putea astfel beneficia de consultanta si servicii exclusive pe tot parcursul vizitei sale in showroom. Programul de fidelizare, felul nostru de a ne rasplati clientii, contine atat cadouri si informatii speciale cat si preturi preferentiale.

Pornind de la premisa ca oamenii si tehnologia impun trendul la care ar trebui sa ne aliniem, ne-am concentrat eforturile in realizarea unui site premium dedicat vanzarilor online (www.lefragrance.ro).

O cantitate uriasa de informatie si mii de imagini au fost asamblate cu pricepere si meticulozitate pentru a da nastere magazinului virtual unde cautarea produsului dorit se face facil si rapid. Va asteptam sa ne descoperiti! Echipa Le Fragrance